METAKOGNITIV TERAPI

Hvad kan jeg bruge en metakognitiv uddannelse til?

Har du en overvejet at tage en metakognitiv uddannelse, men er du i tvivl om, hvordan du kan bruge den i praksis? Så læs med her.

Metakognitiv terapi er en alsidig tilgang, der kan anvendes til at behandle en bred vifte af mentale problemstillinger. Uanset om klienten lider af angst, depression, stress eller andre udfordringer, kan metakognitiv terapi tilpasses til at imødekomme deres specifikke behov. Dette gør terapiformen velegnet til en bred klient- og borgergruppe.

Uanset din profession kan en metakognitiv uddannelse åbne døre til en dybere forståelse af menneskers tanker og følelser samt give dig konkrete værktøjer til at fremme mental trivsel. Lad os udforske, hvordan du kan bruge en metakognitiv uddannelse til at gøre en positiv forskel inden for dit felt. 

Til dig som arbejder indenfor det sundhedsfaglige område

Som ansat i sundhedssektoren møder du meget tit mennesker og pårørende som af den ene eller anden årsag står i en svær situation. Med en metakognitiv uddannelse, vil du være i besiddelse af konkrete værktøjer og et håndgribeligt dialogredskab, der støtter, lindrer og fremmer mental trivsel. Den mentale trivsel bidrager til at skabe optimale vilkår for den heling eller stabilisering, der er brug for. 

Til dig som arbejder indenfor det socialfaglige område

Som ansat indenfor det socialfaglige område arbejder, støtter og vejleder du ofte mennesker, som har forskellige grader af psykisk og fysisk mistrivsel. Med en metakognitiv uddannelse, mestrer du et terapeutiske redskaber, der forandrer, udvikler og støtter, og vil gøre en stor forskel for de mennesker du samarbejder med. De redskaber, modeller og skabeloner, som du lærer at anvende, er lette at overføre til praksis, og kan gøre det lettere at være med det, som kan være svært, samt støtte udvikling og forandring hos borgeren. 

Til dig som er pædagog, lærer eller mentor

Som ansat indenfor formidling og uddannelse, møder du børn, unge og voksne, der til tider har svære vilkår og udfordringer i livet. Med en metakognitiv uddannelse vil du kunne inspirere og vejlede i mestringsstrategier der er bæredygtige for den enkelte, og som vil skabe gode vilkår for udvikling og læring på den lange bane.

Til dig som er coach, terapeut, psykolog eller psykoterapeut

Som psykologisk fagperson møder du mennesker, der søger udvikling og behandling grundet mental ubalance i livet.  Med en metakognitiv uddannelse vil du have effektive værktøjer, der er et særdeles stærkt og virkningsfuldt supplement til de øvrige redskaber du allerede anvender. Der er i øjeblikket stor efterspørgsel på metakognitiv terapi samt vane- og adfærdscoaching, og som uddannet Metakognitiv Mind terapeut, vil kunne imødekomme efterspørgslen.

Til dig som arbejder med HR og ledelse

Når du arbejder med HR og/eller ledelse, møder du ofte mennesker, som udvikler stress og oplever nedsat trivsel på arbejdspladsen. Med en metakognitiv uddannelse vil du både være i stand til at forebygge stress, fremme trivslen, nedsætte sygefravær samt skabe organisatoriske vilkår, der skaber trivsel og arbejdsglæde på den lange bane. 

Har du en ønske om at blive selvstændig metakognitiv coach eller terapeut? Eller drømmer du om at bruge de metakognitive redskaber på dit nuværende arbejde?

Så har du chancen for at realisere begge muligheder gennem vores metakognitive uddannelser.

Vi ved at en uddannelse kan være en stor investering, så derfor tilbyder vi selvfølgelig ratebetaling, så alle kan være med 👏🏼

Se kommende uddannelseshold her.

Relaterede indlæg