to kvinder

om mind institute

Hvem er vi?

Vi er selv gået vejen fra et liv med overtænkning, stress, spiseforstyrrelser og selvhad til at leve i trivsel og balance. Dette har vi gjort gennem de retninger og værktøjer, som vi nu giver videre gennem MIND Metoden.

Vores egen rejse ud af mental mistrivsel

“Vi var udbrændte, mentalt trætte og fysisk udmattede, mens vi prøvede at overpræstere og performe på højeste niveau konstant. Vi havde alle tegn på stress, spiseforstyrrelser og psykisk mistrivsel, mens vi udadtil fik det hele til at se godt ud. Det værste var, at vi virkelig troede, at det var sådan livet var og skulle være – så vi prøvede ikke engang at ændre det eller stillede spørgsmålstegn herved. Men vi forsøgte ubevidst at kontrollere alt og mistede derigennem lidt os selv.

Da vi begge møder metakognitiv terapi genvinder vi troen på et rarere og lettere liv uden stress og uro. Så kort sagt er vores egen rejse årsagen til et ønske om at hjælpe andre mennesker til et liv i trivsel og balance. Derfor skabte vi MIND Institute, hvor vi uddanner fagpersoner, afholder kurser og workshops samt udbyder 1:1 MIND forløb. Så Mind Institute er for dig, som ønsker faglig og/eller personlig udvikling. Alle vores uddannelser og terapiforløb tager afsæt i det brede evidensbegreb, hvor både forskning, erfaring og den enkeltes oplevelse er gennemgående.” – Grundlæggerne af Mind Institute, Malene Louise & Charlotte.

MIND metoden

MIND Metoden beror på metakognitiv terapi. I metakognitiv terapi kigger vi i mindre grad på indholdet af tankerne, og mere på håndteringen af tanker. MIND Metoden tager afsæt i teorien om, at psykiske lidelser og mental mistrivsel er noget vi gennem terapien kan afvikle, så man kan trives og have et rart liv. Vi arbejder derfor med tankehåndtering, opmærksomhed samt mestringsstrategier. I sessionerne samt mellem sessionerne trænes de nye redskaber gennem lydfiler og øvelser. På den måde bliver mennesket en aktiv medspiller i arbejdet mod at få det bedre, fremfor blot at være tilskuer til egen mental mistrivsel. Er du blevet nysgerrig på at læse mere? Læs vores blogindlæg om metakogntiv terapi her.

Sådan sikrer vi god kvalitet hver gang

MIND certificering

Vi certificerer altid vores studerende på uddannelserne gennem en 1:1 eksamen, som kræves bestået efter kvalitetssikrede retningslinjer.

Tværfaglige undervisere

Alle undervisere har tværfaglige baggrunde fra sundhedsfaglige- samt socialfaglige områder, både i forhold til teori og praksis. 

Mindre uddannelseshold

Vores uddannelser afholdes i mindre hold på maks. 16 studerende for at sikre det optimale udbytte og læring for den enkelte deltager. 

MIND Core

MIND Core er en særlig træningsform der kombinerer grounding, pilates, meditation og intention.

MIND Core’s unikke kombination er særdeles effektiv, og styrker mennesket både mentalt, kropsligt og sjæleligt.

Gennem MIND Core opnår man ro, mental og fysisk balance, viden om ro, træning af kropsholdning, toning af muskler samt en stærk core.

Vi uddanner i MIND Core på vores MIND Core Instructor uddannelse. Det er et ekstra greb til dig, som ønsker at arbejde med at styrke det mentale og fysiske tilstand og dermed træne det hele menneske på én og samme tid.

to kvinder som træner

podcasts & medier

Lyt dig klogere på metakognitiv terapi

Vores samarbejder

Vi arbejder med social impact og social ansvarlighed – derfor ansætter vi praktikanter og har medarbejdere der – som os – er med på rejsen mod en bedre impact for de mennesker vi uddanner, hjælper og støtter.

Vi er glade for vores samarbejde med kommuner, hvor vi bidrager ved at beskæftige mennesker i skåne/flexjob.

Derudover samarbejder vi også med finduddannelse.dk omkring at tilbyde uddannelser og kurser.

Er du intereseret i at indgå et samarbejde med os? Så send os en mail på hello@mindinstitute.dk.

Mød vores team