to kvinder

Bliv uddannet MIND Core Instructor

Skab balance mellem krop og psyke. Lær dig selv og andre at blive både mentalt og fysisk stærk med afsæt i pilates og metakognitive værktøjer. Udbydes i København.

Priser: Mellem 28.000 – 31.000 DKK.

Læs flere detaljer om kommende hold

Sted & tidspunkt
Store Kirkestræde 3, 1073 København K
09.30 – 15.30

Datoer
12/09/24, 26/09/24, 10/10/24, 24/10/24, 07/11/24, 21/11/24, 05/12/24, 19/12/24, 09/01/25, 23/01/25, 06/02/25, 20/02/25
= 144 timer / 12 dage

Priser
28.000,- DKK u. ratebetaling
29.500,- DKK m. ratebetaling
Pris er inkl. forplejning & materiale

Betal for uddannelsen over 6 gange med ratebetaling

GRATIS ONLINE INTROAFTEN

Har du spørgsmål til vores uddannelser?

Så afholder vi gratis online intromøder, hvor der vil være oplæg om vores uddannelser samt mulighed for at du kan stille eventuelle spørgsmål. 

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

…til næste intromøde

To kvinder i pilatestøj

Vil du skabe mental og kropslig balance i mennesker?

Som MIND Core Instructor arbejder du individuelt eller holdbaseret med menneskers trivsel. På uddannelsen lærer du at afholde MIND Core forløb, hvor du underviser i det metakognitive mindset, grounding, pilates og metakognitiv meditation. Denne uddannelse henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med at regulere nervesystemet og skabe mental og kropslig balance hos mennesker. Uddannelsen indeholder 75 timers teori og praksis om metakognitiv tilgang, anatomi og fysiologi. Som MIND Core Instructor lærer du, hvordan du faciliterer et hold og fører det gennem mentale og fysiske øvelser, der bidrager til en positiv selvoplevelse samt øget kropsbevidsthed. Uddannelsen tager afsæt i forskning inden for mental sundhed, metakognitiv terapi, fysioterapi og pilates.

Efter MIND Core Instructor uddannelsen er du i stand til at…

N

Undervise som holdinstruktør

N

Facilitere til mental og fysisk balance i mennesker

N

Forstå sammenhængen mellem krop, sind og psyke

N

Berolige nervesystemet

N

Formidle nervesystemets sammenhæng med adfærd

N

Facilitere til en positiv selvoplevelse

N

Øge kropsbevidstheden hos dig og dine deltagere

N

Styrke krop og sind i mennesker

Bliv klogere på uddannelsens forløb

Uddannelsen er opdelt i 12 moduler à 6 timer, 48 timers selvstudie/gruppearbejde samt 24 timers selvtræning. Dette udgør sammenlagt 144 timers uddannelse, forberedelse og selvtræning fordelt over 6 måneder.

Vi bestræber os på at sikre uddannelsens udbytte ved at have:
– Få elever på holdet, så du får optimal støtte og vejledning.
– Ved større hold er der mindst 2 undervisere, når vi øver.
– Gennemgående undervisere, der følger din udvikling.

Du får en e-bog med teori og praksisøvelser samt undervisning i opbygning af MIND Core sessioner og forløb.

Modul 1 + 2

Modul 1+2:

På modul 1+2 bliver du introduceret til metakognitiv teori og terapi, som skal danne grundlag for den viden vi i de kommende moduler bygger ovenpå ift. meta. Resten af dagen vil stå på pilates, fysiologi, metameditation samt grounding. Der er derfor en vekselvirkning mellem teori og praksis.

Du vil her få viden om:

 • Teorien bag metakognitiv teori samt pilates teori
 • En ny måde at forstå sindet samt sammenhængen mellem sind og krop.
 • Hvordan man kan arbejde med det metakognitiv niveau og krop samtidig
 • Praksiseksekvering af en Mind Core Class
 • pro -og regrediering af øvelser
 • Allegorier (billedlige betydninger)
 • De første praktiske redskaber og matwork øvelser
 • MIND Core i praksis
Modul 3 + 4

På modul 3+4 begynder vi at gå mere i dybden med stress (både den mentale samt fysiologiske), samt påbegynder fokus på mental tilstedeværelse i kroppen, skadesforebyggelse, anatomi og fysiologi, så der skabes et vidensgrundlag herom, som der på modul 5-8 bygges videre ovenpå. Vi lærer og øver i praksis forskellen mellem almindelig pilates og powerpilates.

Du vil her få viden om:

 • Videre overbygning i praksis på pilates og metakognitive redskaber
 • Opbygning af en Mind Core Class i gruppe
 • Videre arbejde med kobling mellem krop og sind
 • Praksiseksekvering af en Mind Core time
 • pro -og regrediering af øvelser
 • Allegorier (billedlige betydninger)
 • De første praktiske redskaber og matwork øvelser
 • RO-lates i praksis
Modul 5+6

På modul 5+6 vil der være fokus på rollen som underviser og instruktør. Her vil formidling, didaktik, cueing, taktil stimulering være bærende fokusområder i samspil med redskaber fra metakognitive. Vi lærer og øver i Mind Core Classes i praksis med særligt fokus på instruktør og formidler rollen, både med hensyn til det metakognitive samt Mind Core delen.

Du vil her få viden om:

 • Hvordan man formidler og underviser i Mind Core
 • Didaktik, cueing og taktil stimulering 
 • Videreformidling af kobling mellem krop og sind
 • Praksiseksekvering af en Mind Core time
 • pro -og regrediering af øvelser samt formidling til forskellige grupper
 • Allegorier i praksis (billedlige betydninger)
Modul 7 + 8

På modul 7+8 vil der være fokus på opbygning af en Mind Core Class samt Mind Core forløb eksempelvis 12 ugers forløb, hvor der eksempelvis er fokus på stress, kropskernen samt samspillet herimellem. Her vil du lære at sammensætte forløb samt at skabe overblik over, hvordan dine classes kan se ud mm.

 • Strukturering, eksekvering og opbygning af både classes og forløb
 • Hvordan du kan skabe ro og mindske mental mistrivsel hos deltagerne
 • Videreformidling og redskaber til at arbejde med krop og sind
 • Hvordan krop og sind er gensidigt påvirkende
 • At skabe robusthed og styrke hos deltagerne, både fysisk og psykisk
Modul 9 + 10

På modul 9+10 vil der være fokus på at strukturere samt eksekvere mini samt fulde Mind Core Classes, så du bliver maksimalt trænet i at afholde classes, både i kort samt lang format.

 • Øve hele pensum gennem
 • At lære samt at undervise dine medkursister og instruktører på holdet
 • Få styr på det hele samt få finpudset teori, teknik og træning.
Modul 11 + 12

Her vil der være fokus på at strukturere samt eksekvere MIND Core Classes , vi øver prøve-eksamen dag 11, så vi skaber de bedste forudsætninger til eksamen dag 12. Du får derfor øvet en masse samt kan lade dig inspirere samt lære fra dine medkursister i opbygning samt eksekvering af en Mind Core Class. Afslutningsvis bliver du eksamineret dag 12.

 • Øve, øve og øve lidt mere.
 • At lære samt at undervise dine medkursister på holdet
 • Afslutning og eksamination

Er du tvivl om noget?

Så kontakt os via nedenstående knap for at booke en uforpligtende snak med en underviser

Telefon

21 23 58 58

E-mail

hello@mindinstitute.dk

Alt det praktiske

Her kan du læse praktisk information om uddannelsen. Se et overblik over alle kommende hold på knappen nedenfor.

Optagelse

Det er et krav, at du har en metakognitiv uddannelse eller et længerevarende kursus i metakognitiv terapi, enten fra MIND Institute eller fra øvrige uddannelsessteder. Er du i tvivl, så book en introsamtale med os.

Tilmelding og betaling

Når du tilmelder dig bliver pladsen på uddannelsen reserveret til dig. Det betyder at din tilmelding er bindende. Hvis du fortryder dit køb kan vi tilbyde dig at resælge din plads men pladsen og betalingsforpligtelserne er dine indtil pladsen er videresolgt. Du er også velkommen til selv at forsøge at sælge pladsen.

Du kan vælge at betale det fulde beløb med det samme eller at afdrage uddannelsen. Første rate på kr. 5000 forfalder indenfor 2 dage. De resterende 5 rater forfalder hver den første i de kommende 5 måneder.

Betaler din arbejdsgiver?
Hvis din arbejdsgiver betaler, skal du tilmelde dig ved at sende os en mail om, hvortil vi skal sende en faktura (husk evt. EAN-nummer og kontaktperson).

Du kan også aftale en bruttolønsordning med din arbejdsgiver, så du hver måned afbetaler med din bruttoløn (din løn før skat). På den måde sparer du trækprocenten, da din løn ikke udbetales først.

Hvor afholdes uddannelsen?

På vores fysiske hold vil du opleve vores hyggelige lokaler på Store Kirkestræde 3, København K. Lokalerne ligger ved storkespringvandet og du kan tage tog og metro lige dertil eller holde i et p-hus tæt på.

forplejning

Du forkæles med snacks og frugt, når du møder ind. Vi sørger for en nærende frokost og lette eftermiddags snacks. Vi serverer te, kaffe, vand og frugt gennem hele dagen. Vi sørger for laktosefri mælk samt havremælk og tager hensyn til allergi og der vil altid være mulighed for vegetariske eller veganske alternativer.

Hvad skal du have med?

Dine undervisningsmoduler er meget varierende, fordi vi både har teoretisk undervisning og laver fysiske øvelser. Det betyder, at du skal tænke på dette, når du vælger påklædning. Vi anbefaler, at du tager blødt tøj på, der er rart at bevæge sig i, men også husker en varm trøje og lune sokker til, når vi har teoretisk undervisning. Vi har tæpper, puder og liggeunderlag, som du frit kan anvende.

Du bedes medbringe computer og/eller notesbog, så du kan kigge på træningsøvelser og tage noter til undervisningen.

målgruppe og udbytte

Uddannelsen til MIND Core Instructor henvender sig til sundhedsfagligt og socialfagligt personale, pædagoger, lærere, selvstændige samt alle med interesse for personlig og faglig udvikling inden for mental og fysisk trivsel.

MIND Core Instructor uddannelsen giver dig indsigt i den metakognitive metode, viden om nervesystemet, grounding, kropsfornemmelser samt betydningen af inddragelse af kroppen som redskab i arbejdet med mental trivsel hos mennesker. Som MIND Core Instructor bliver du i stand til at afvikle, undervise og formidle en mere kropslig træningsform, der faciliterer mental trivsel hos mennesker. Under uddannelsen får du undervisning og supervision i konkrete øvelser, viden om mental- og fysisk træning, nervesystemet, sammenhængen mellem krop og sind samt grundige sessionsskabeloner. Efter endt uddannelse vil du blandt andet være i stand til at afholde forløb, hold, workshops samt tilbyde 1:1 træning.

Mødepligt og sygdom

For at du opnår den bedste kvalitet på uddannelsen, har vi 100% mødepligt både på fysiske og online uddannelser. Bliver du forhindret i at deltage i et eller flere moduler på grund af sygdom eller andre omstændigheder, såsom rejser eller andet fravær, tilbyder vi erstatningsundervisning. Denne undervisning kan foregå fysisk eller online (gælder for alle uddannelser). Et modul udløser tre timers 1:1 undervisning svarende til kr. 3000. Ønsker du at gå til reeksamen, har du mulighed for dette. En reeksamen koster 1500 kr.

Hjemmearbejde

For at lære MIND Core-håndværket er det vigtigt at træne egne færdigheder i praksis. Du får en model med forslag til træningsprogrammer, som du træner på dig selv og giver videre til dine medstuderende mellem modulerne. Dette skaber forståelse for sammenhængen mellem krop og sind. Det betyder, at du ved at øve træningsprogrammerne på dig selv og øve facilitatorrollen over for dine medstuderende, opnår faglig og personlig udvikling i rollen som MIND Core Instructor.

Mellem hvert modul øver du programmerne mindst to gange om ugen på medstuderende og læser et afsnit i e-bogen. Du træner nye MIND Core-øvelser derhjemme på stuegulvet samt øver dig i at formidle disse videre til dine medstuderende. Derved opnår du dybdegående kendskab til formidling og udførelse af metoden i praksis.

MIND certificering

Du MIND-certificeres af MIND Institute i det underviste materiale. Du MIND-certificeres individuelt, hvor du underviser dine medstuderende. Vi gør alt, hvad vi kan, for at skabe et trygt og anerkendende rum, hvor det vigtigste formål er læring og udvikling af dig og dine færdigheder.

Tavshedspligt

Det er vigtigt for os at skabe et sikkert og trygt rum for dig og dine medstuderende. Det er afgørende for din og andres udvikling, at du frit kan dele de ting, du har lyst til. Derfor er det også vigtigt, at det personlige, som deles, forbliver fortroligt mellem de studerende på uddannelsen. Du må naturligvis altid gerne dele, hvad du lærer og tager med fra uddannelsen. Ønsker du, at vi deler dine opslag om uddannelsen på de sociale medier, skal du blot tagge os, så deler vi dem med glæde. Husk at indhente samtykke, hvis dine medstuderende er afbildet. Du behøver ikke indhente samtykke fra MIND Institute. Vi er stolte af, at du tager uddannelsen hos os og deler gerne dette med vores følgere.

Alle kommende hold

København

12 september 2024

Læs flere detaljer om kommende hold

Hold: 21

Sted & tidspunkt
Store Kirkestræde 3, 1073 København K
09.30 – 15.30

Datoer
12/09/24, 26/09/24, 10/10/24, 24/10/24, 07/11/24, 21/11/24, 05/12/24, 19/12/24, 09/01/25, 23/01/25, 06/02/25, 20/02/25
= 144 timer / 12 dage

Priser

28.000,- DKK u. ratebetaling
29.500,- DKK m. ratebetaling
Pris er inkl. forplejning & materiale

15 på lager

København

4 september 2025

Læs flere detaljer om kommende hold

Hold: 27

Sted & tidspunkt
Store Kirkestræde 3, 1073 København K
09.30 – 15.30

Datoer
04/09/25, 18/09/25, 02/10/25, 16/10/25, 30/10/25, 13/11/25, 27/11/25, 11/12/25, 15/01/26, 29/01/26, 12/02/26, 26/02/26 
= 144 timer / 12 dage

Priser

29.500,- DKK u. ratebetaling
31.000,- DKK m. ratebetaling
Pris er inkl. forplejning & materiale

16 på lager