TEAM MIND

Passion og høj faglighed

OM OS

Vi er selv gået vejen fra et liv med tankemylder, sundhedsstress og selvhad til at være i trivsel og i mental såvel som fysisk balance gennem metakognitive terapiredskaber.

Vi var udbrændte, mentalt trætte og fysisk udmattede, mens vi prøvede at overpræstere og performe på højeste niveau konstant. Vi havde alle tegn på stress, spiseforstyrrelser og psykisk mistrivsel, mens vi udadtil fik det hele til at se godt ud. Det værste var, at vi virkelig troede, at det var sådan livet var og skulle være – så vi prøvede ikke engang at ændre det eller stillede spørgsmålstegn herved. Men vi forsøgte ubevidst at kontrollere alt og mistede derigennem lidt os selv.

to kvinder som griner

Da vi begge møder metakognitiv terapi genvinder vi troen på et rarere og lettere liv uden stress og uro. Så kort sagt er vores egen rejse årsagen til et ønske om at hjælpe andre mennesker til et liv i trivsel og balance. Vi har derfor skabt Mind Institute, hvor vi gennem uddannelser, kurser, workshops og terapi uddanner og hjælper andre i samme situation. Så Mind Institute er til dem, som ønsker faglig og/eller personlig udvikling. Alle vores uddannelser og terapiforløb tager afsæt i det brede evidensbegreb, hvor både forskning, erfaring og den enkeltes oplevelse er gennemgående.

Udover den metakognitive tilgang supplerer vi med kroppens betydning for den mentale trivsel og inddrager derfor bl.a. grounding, pilates og bevidsthedstræning. På den måde arbejder vi helhedsorienteret med at sundhedsfremme – og her snakker vi ikke gulerødder og løbeture, men derimod at have fokus på at fremme alt det, man gerne vil have mere af fremfor at undgå det, man ikke ønsker.

Vi arbejder med social impact og social ansvarlighed – derfor ansætter vi praktikanter og har medarbejdere der – som os – er med på rejsen mod en bedre impact for de mennesker vi uddanner, hjælper og støtter.

Vi er glade for vores samarbejde med Frederiksberg Kommune, hvor vi bidrager ved at beskæftige mennesker i skåne- og flexjob – og de støtter os på vores rejse mod mere mental trivsel i mennesker.

Tak fordi du kigger forbi Mind Institute og Velkommen til.

Malene Louise Aagaard & Charlotte Ander Ernsø

VORES TEAM

Charlotte Ander Ernsø

STIFTER

Stifter af Mind Institute og uddannet metakognitiv terapeut, metakognitiv stresscoach, fysioterapeut, PSYCH-K Facilitator, projektleder, Pilates- og DGI instruktør (Senior terapeut)

Malene Louise Aagaard

STIFTER

Stifter af Mind Institute og har en kandidatgrad i Psykologi & Sundhedsfremme, er uddannet vane -og overspisningscoach samt metakognitiv stresscoach.
(Senior terapeut)

Rikke Crone

en kvinde som smiler

EKSTERN KONSULENT

Er uddannet Meta Mind Coach og har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. 

Rikke har speciale i i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling og arbejder også med behandlinger af over- og undervægt hos børn, børns energibehov og kostplanlægning samt personlig træning.

Nanna Aarslev Jensen

EKSTERN KONSULENT

Er uddannet Meta Mind Coach samt autoriseret Klinisk diætist.

Nanna har speciale i spiseforstyrrelser og arbejder også med eliteidrætsudøvere som har spiseproblemer / forstyrrelser.

Julie Eggertsen

en kvinde som smiler

MARKETINGKONSULENT

Marketingkonsulent indenfor multimediedesign. 

Varetager opgaver indenfor sociale medier, webdesign og webudvikling. 

close

Må vi holde dig opdateret på nyheder?

Bliv inspireret med faglige opdateringer, nyheder, tilbud og meget mere. Ved tilmelding får du 10% på dit første køb.

Bare rolig, vi spammer dig ikke. Vi sender kun nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

close

Introaften til Meta Mind Coach & 1-årig Mind Terapeut uddannelsen

Tilmeld dig vores gratis online intro til uddannelserne d. 03/11 fra kl. 16:30-17:30.

Du tilmeldes automatisk vores nyhedsbrev.