Mind Core Retreats

Undervisning med redskaber og viden om metakognitiv terapi og RO-lates.

        Kommende retreats

Mind Core Retreat

Heldags retreat fra kl. 10-15 med viden, forkælelse og træning. 

Du oplever og lærer, hvordan metakognitiv terapi kan kombineres RO-lates, der er styrkende træning for krop, holdning, grounding og en positiv selvoplevelse.


Forår: 29/5 2021 i Soul Fitness.

OBS. Kun 2 pladser tilbage d.29/5.


Efterår: 25.09.2021 & 27.11.2021 i Mind Institute


Alt det praktiske

Hør vores 30 min webinar om sammenhængen mellem krop og sind ift. mental trivsel her

Investering & Praktik for Retreat

Der vil blive serveret frokost, snacks, kaffe, the og vand til både vores uddannelse og vores retreats.

Retreatet afholdes i Soul Fitness på Skindergade 26, 1. sal.

Investeringen er 1250 kr, Men hvis du bestiller og betaler mindst 4 uger inden workshoppens afholdelsesdag er prisen 1000 kr.

Betalingen skal forefalde senest 4 dage før retreatet påbegyndes ved fuld pris.

Vi tager forbehold for at rykke dette ved kritisk sygdom eller udefrakommende statslige begrænsninger.
Der er pt. 2 pladser tilbage.


Materialer

Du er velkommen til at medbringe noget at skrive med, blok/computer samt behgaeligt tøj, men vi sørger for måtter mv.

For tilmelding samt mere information

 
 
 
 

Om RO-lates

RO-lates er fysisk og mental træning RO-lates er en særlig træningsform der kombinerer grounding, pilates, meditation og intention.

Dens unikke kombination er særdeles effektiv, og styrker dig både mentalt, kropsligt og sjæleligt.


Du opnår RO, mental og fysisk balance, viden om RO, træning af din kropsholdning, toning af dine muskler samt stærk core gennem et intensivt RO-lates træningsforløb.


RO-lates er til dig, som har brug for at styrke din mentale og fysiske tilstand og dermed træner hele dig på én og samme tid. Som henholdsvis fysioterapeut & pilates instruktør og kandidat i psykologi & sundhed, tilpasser vi øvelserne til dig ud fra dit behov og formåen. 


RO-lates træning består af fire elementer:

1. GROUNDING

2. PILATES

3. MEDITATION

4. INTENTION GROUNDING


Kombinationen af grounding, pilates, meditation og intentiongør RO-lates træning til en gave for krop og sind.Om metakognitiv terapi

Vi anvender metakognitiv terapi som grundlag i vores uddannelsesinstitut.

I Metakognitiv terapi kigger vi i mindre grad på indholdet i tankerne, men derimod på, hvordan vi håndterer tankerne og hvilken effekt vores håndtering af dem har. Terapiformen beror på teorien om, at psykiske lidelser og mental mistrivsel ikke er noget man rammes af, men derimod noget man kan udvikle ubevidst og derfor gennem terapien kan være med til at afvikle igen. 

Terapiformen arbejder derfor med tankehåndtering-, kontrol -og strategier, som i terapien trænes i sessionerne samt hjemme.
- På den måde anser metakognitiv teori mennesket som en aktiv medspiller i arbejdet mod at få det bedre, fremfor blot en tilskuer til egen mentale mistrivsel.

  

Terapiformen er uvikling omkring år 2000 og har den bedste nuværende succesrate i forhold til både behandlingstid, skånsomhed og langtidseffekt (Nordahl 2009 m.fl.).

 

Du skaber værdi

Hos os vil du lære at forstå hvorfor samt hvordan du giver din viden videre, så både du og dem omkring dig kan ændre de ting, som ikke fungerer og ikke mindst, hvad man kan gøre for at komme tættere på det, man drømmer om. Du vil opnå viden om, hvordan man skaber mere ro i hovedet, bliver mere psykisk robust samt får kontrol over egen trivsel. Vi kommer derfor hele vejen rundt om de mentale problematikker.