underviser metakognitiv terapi

En del af vores 1-årige mind terapeut uddannelse

Mind Performance Coach

Bliv i stand til at arbejde med performance mentalt såvel som fysisk

Praksisnær undervisning

Vi tilbyder praksisnær undervisning, som er opdelt mellem teori, praksisøvelser, caseformuleringer og redskaber fra metakognitiv terapi. Hos os er det vigtigt, at du også kan anvende din viden i praksis. 

Erfarne undervisere

Din oplevelse og læring i dit uddannelsesforløb er det vigtigste for os. Vi har tilsammen mange års erfaring og samarbejder kun med eksterne konsulenter, som vi selv har uddannet, så vi ved at niveauet, og kvaliteten er i top.

Metakognitiv terapi

Vi anvender metakognitiv terapi som grundlag i Mind Institute. I metakognitiv terapi kigger vi i mindre grad på indholdet af tankerne, men derimod på, hvordan vi håndterer tankerne og hvilken effekt vores håndtering af dem har.

Om uddannelsen

Arbejder du med mennesker? Motiverer du mennesker? Eller faciliterer du til performance i mennesker? Så er Mind Performance Coach uddannelsen noget for dig.

Mind Performance Coach uddannelsen er en del af vores 1-årige Mind Terapeut uddannelse og tager udgangspunkt i metakognitiv terapi, motivationsteori, mental træning og viden om sammenhængen mellem krop og sind, herunder viden om nervesystemet og opbygningen af vores hjerne. På uddannelsen får du viden og konkrete værktøjer til at arbejde med at booste og udvikle mennesker i den bæredygtige og langtidsholdbare retning. Ved afslutning af uddannelsen, vil der være en eksamination, som kræves bestået, for at få titlen ‘certificeret Mind Performance Coach’ og et certifikat herpå.

Vil du gerne blive i stand til at…

N

Arbejde med mental træning ud fra et metakognitivt perspektiv

N

Lære andre, hvordan de skaber et nyt performance mindset

N

Forbedre performance i elitemiljøer - mentalt såvel som fysisk

N

Lære andre at kontrollere deres tanker og derved deres præstation

N

Lære ANDRE at kontrollere fokus og derved forbedre PRÆSTATIONEN

N

Øge den mentale trivsel og sundhedsfremme ift. stress og præstationsangst

Uddannelsens forløb

Uddannelsen er opdelt i 5 moduler der tilsammen udgør 30 timers undervisning.
Nedenfor ses et overblik over modulernes indhold og undervisningens forløb.

Mellem modulerne

Når du skal coache med afsæt i Mind Performance Coach Modellen, kræver det en ny forståelse for mental træning, mental trivsel og high performance uanset om dine klienters performance er fysiske performance fx. i elitesportsmiljøer til jobsamtaler eller i arbejdssammenhæng. 

På uddannelsen lærer du en masse om forhindringer, begrænsende overbevisninger og nytteværdi, som vi en for en får fjernet gennem teori, terapi og øvelser. Du skal ikke kun bruge redskaberne i kurset, men også mellem hver undervisningsgang i ca. 10-15 minutter dagligt. Efter 2. modul skal du øve Mind Performance Modellen mindst 2 gange om ugen på andre for at kunne gå til eksamen, derved opnår du den fulde effekt og forståelse af værktøjerne og modellen, inden du er færdiguddannet.

Undervisere

Til hver af undervisningsgangene vil enten Charlotte og/eller Malene Louise være tilstede. Derudover møder du vores dygtige og servicemindede medarbejdere, som bidrager til at skabe en god dag for os alle.