MIND ME COACH

EN DEL AF VORES 1-ÅRIGE MIND TERAPEUT UDDANNELSE

Uddannelsen Mind Me Coach er en praksisnær og holistisk uddannelse til dig, der gerne vil arbejde med eksistentiel ro, tankestrategier og meningsskabelse ud fra et videnskabeligt afsæt i metakognitiv terapi, neuropsykologi, neurofysiologi og den sokratiske dialog. 

På uddannelsen lærer du en masse om, hvordan mental ro, og sindsro sammen kan skabe et solidt fundament for personlig udvikling – både hos dig selv og hos de mennesker, du ønsker at coache.

Du vil gennem de 36 timers intensiv undervisning fyldt med konkrete værktøjer og redskaber, blive i stand til at hjælpe andre med at finde meningsskabelse, eksistentiel ro såvel som mental ro og sindsro.

Undervisningen vil være opdelt mellem teori, praksisøvelser og redskaber fra metakognitiv terapi, neuropsykologi, neurofysiologi samt den sokratiske dialog, så du ikke blot kan citere teorier, men anvende den i praksis, både selv og på andre.

 

coach

Vil du…

  • Lære dem at finde eksistentiel ro i deres liv

  • Lære at mindske deres tendens til overtænkning og bekymring
  • Lære andre at kontrollere deres tankestrategier og deraf tankernes indflydelse på deres følelser og adfærd

  • Lære andre såvel som dig selv at opnå mere mental ro

  • Lære andre at stå stærkere i dem selv og deres valg
  • Lære andre at skabe mere mening i deres liv

  • lære andre at tage større ansvar for egen trivsel og glæde

  • Lære andre at ændre tilgang og indstilling til livet

Alt det praktiske

Uddannelsen varer 36 timer fordelt på 6 hele dage fra 9:30-15:30 i Mind Institute.

Forplejning

På holdet vil der blive serveret let morgenmad fra kl. 09:15, en frokost kl. 12:30-13:00 og eftermiddags snacks fra kl. 14:30 udover at der selvfølgelig vil være the, kaffe, vand og frugt hele dagen.

Investering

Mind Me Coach uddannelsen er en del af vores 1-årige Mind Terapeut uddannelse. 

Uddannelserne har krav om mødepligt enten fysisk på de fysiske uddannelser og online på onlineuddannelserne. 
Hvis du ikke har deltaget i fuld omfang på gældende vilkår, kan du ikke blive certificeret, medmindre, at du tager erstatningssupervision. Du kan tilkøbe 3 timers supervision som erstatning pr. modul. En supervisionstime koster 1000 kr.

Tilmelding er bindende. 

 

Modulerne

Hver mødegang er 1 modul og uddannelsens 6 moduler vil derfor have forskellige tematikker og fokuspunkter, men med en fælles rød tråd gennem hele uddannelsen. 

Der vil være en vekselvirkning mellem teori, praksisanvendelse, øvelser, redskaber og coaching teknikker, så du bliver bedst muligt klædt på til at varetage dine egne meningsfyldte sessioner efter endt certificering.

Indholdet og strukturen for uddannelsen er i fuld gang med at blive skabt, hvorfor der ikke er et endeligt udkast herpå endnu. 

Hvis du har spørgsmål, er nysgerrig eller vil tilmeldes, så skriv endelig i kontaktformularen herunder, så vil vi gøre vores bedste for at svare dig bedst og hurtigst muligt.

KOMMENDE UDDANNELSESHOLD

2022