STRESS

Vejen ud af stress og uro

Stress fylder meget i vores samfund. Derfor kan du i denne artikel læse om, hvordan man finder vejen ud af stress og behandler det.

Hvordan behandler vi stress, angst, depression og lavt selvværd?

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at stress, angst og lavt selvværd er hverdagskost for mange danskere. Og desværre er kurven støt stigende – flere og flere udvikler næsten ubærlige tilstande. Behovet for mental sundhed og fysisk trivsel har aldrig været større.

Heldigvis er der en vej ud af stress, angst, depression og lavt selvværd – og vejen hedder Metakognitiv terapi.

Desværre er det langt fra de færreste, der kommer forbi et metakognitivt behandlingstilbud.  Enten fordi det for nogen kan være tabubelagt at søge hjælp, fordi det for nogen kan være svært helt at få øje på, hvad det er der spænder ben i livet eller slet og ret, fordi der ikke tilstrækkeligt med behandlingstilbud eller en alt for lang ventetid på behandling.

I Mind Institute arbejder vi for at skabe mental- og fysisk trivsel i mennesker og ønsker at støtte op omkring den store gruppe, der lige nu lider at stress, angst, depression og lavt selvværd. Vi ønsker at bidrage til at uddanne flere hænder og hoveder, der kan hjælpe og udbyder certificerede uddannelser af høj faglig og praksisnær kvalitet til alle der arbejder med mennesker.

Vi arbejder på flere platforme med at skabe mental og fysisk trivsel:

Vi ønsker at videre uddanne og øge vidensniveauet blandt fagfolk, pårørende og brugere og afholder metakognitive specialiseringsdage med fokus på:

  • Spiseforstyrrelser
  • Vaner
  • Performance
  • Stress
  • Angst
  • OCD
  • Depression

Vi ønsker at hjælpe flere mennesker i forløb og udbyder gruppeforløb til mennesker med stress, angst, depression, lavt selvværd samt spiseforstyrrelser.

Vi ved at der er en vej ud af stress, angst, depression og lavt selvværd.

Så hvad enten du arbejder med mennesker og ønsker en metakognitivt funderet uddannelse eller du selv søger personlig udvikling og støtte igennem et metakognitiv forløb, skal du være velkommen i Mind Institute.

Vi er nemlig TIL for dig.

Relaterede indlæg

Hvor farligt er stress egentlig?

Hvor farligt er stress egentlig?

Er stress virkelig så farlig som det bliver opstillet? Eller er der en anden forklaring på stress end den vi typisk møder? Det ønsker vi at afdække i dette blogindlæg.