en lyshåret kvinde

Online forløb

12 ugers online forløb

Komplet 12 ugers forløb til dig som ønsker at reducere din stress, angst og/eller madstress, mindske din tendens til bekymring og opnå mere mental ro i dig.

12 ugers online forløb

Ønsker du mere ro i hoved og krop?

Online forløbende indeholder en komplet 12 ugers plan for, hvordan du opnår nedenstående, en e-bog samt lydfiler til hver uges hjemmearbejde. Materialet er tilgængeligt til evigt brug. Alle forløb bunder i metakognitiv terapi, som er en af de mest anvendte og effektive terapiform til stress, angst og tankemylder.

Online forløbet er for dig, som ønsker at:

 Reducere din stress, angst og/eller madstress

✓ Mindske din tendens til bekymring og overtænkning

✓ Lære at kontrollere dine tanker og følelser

✓ Opnå mere mental ro

workshop - mind institute

Slip din angst

‘Slip din angst’ er et forløb til dig, der oplever at angsten fylder for meget samt begrænser dig og din livsudfoldelse. Forløbet giver dig både viden om samt redskaber til at reducere din angst samt genvinde kontrollen over dine tanker, så du ikke længere skal være begrænset af din angst eller de dertilhørende udfordringer længere. Forløbet kræver ca. 10 minutters daglig øvelse og indeholder en e-bog, træningslydfiler og en komplet 12 ugers guide til et liv uden angst.

Slip din stress

‘Slip din stress’ er til dig, der oplever at stress fylder meget og måske begrænser dig og din livsudfoldelse. Forløbet giver dig viden og redskaber til at reducere din stress samt genvinde kontrollen over dine tanker, så du ikke længere skal være begrænset af din stress. Forløbet kan sagtens tages, selvom du skulle være sygemeldt. Forløbet kræver ca. 10 minutters daglig og indeholder en e-bog, træningslydfiler og en komplet 12 ugers guide til et liv uden stress.

Slip din madstress

‘Slip din madstress’ er et forløb til dig, der oplever at mad, sundhed, krop og træning fylder alt for meget i dit hoved. Forløbet giver dig både viden om samt redskaber til at reducere din madstress samt genvinde kontrollen over dine tanker, så du ikke længere skal være begrænset af din madstress. Forløbet kræver ca. 10 minutters daglig øvelse og indeholder en e-bog, træningslydfiler og en komplet 12 ugers guide til et liv uden madstress.