Mind Core Instructor

- Uddannelse fyldt med redskaber og viden om metakognitiv terapi og RO-lates.

Kommende uddannelseshold 

Mind Core Instructor uddannelse

Vil du gerne arbejde med at skabe balance i et spænd mellem krop og psyke? Og vil du gerne både lære dig selv og andre at blive både mentalt og fysisk stærke?

- så er Mind Core Instructor uddannelsen måske noget for dig.

På uddannelsens 60 timer lærer du teori og praksisanvendelse om metakognitiv terapi, anatomi og fysiologi samt RO-lates i en kombination, hvor vi binder hoved og krop sammen. 

Uddannelsen beror bl.a. på forskning inden for psykisk sundhed, fysioterapi og pilates. 


Praktisk info

Første hold starter til slut august og dagene ligger således:

13/9, 14/9, 27/9, 28/9, 11/10, 12/10, 25/10, 26/10, 15/11 og 16/11.

Og ligger fra 9-15 og er inkl. fuld forplejning, dvs at der vil blive serveret frokost, snacks, frugt, kaffe, the og vand.

Der er to undervisningsdage pr. modul, hvor dagen starter med viden om at skabe mental ro, hvorefter du vil lærer om fysiologi og anatomi, inden vi i praksis træner RO-lates.

Uddannelsen afholdes i vores kommende lokaler på Store Kirkestræde 3 2. th. i København K.

Der er allerede røget flere pladser, så man skal være hurtig med tilmelding.


Investering

18.500kr ved betaling op til 10 dage før uddannelsesstart.

Ved tilmelding og betaling senest 1/7 opnås early bird på 1500kr, så din investering bliver 17.000kr.

Betalingen kan opdeles i 4 rater, men skal forefalde inden for de angive datoer ovenfor. Tilmelding er bindende.

I tilfælde af Corona eller anden sygdom, kan kursisten deltage online eller på pågældende dage ved næste kursusforløb.

Vi tager forbehold for at rykke dette enten dato mæssigt eller til online ved kritisk sygdom eller udefrakommende statslige begrænsninger.


Læs mere om Metakognitiv terapi og RO-lates nedenfor - har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig så skriv her i kontaktformularen


For tilmelding samt mere information

 
 
 
 

Hør vores 30 min webinar om sammenhængen mellem krop og sind ift. mental trivsel her

Om metakognitiv terapi

Vi anvender metakognitiv terapi som grundlag i vores uddannelsesinstitut.

I Metakognitiv terapi kigger vi i mindre grad på indholdet i tankerne, men derimod på, hvordan vi håndterer tankerne og hvilken effekt vores håndtering af dem har. Terapiformen beror på teorien om, at psykiske lidelser og mental mistrivsel ikke er noget man rammes af, men derimod noget man kan udvikle ubevidst og derfor gennem terapien kan være med til at afvikle igen. 

Terapiformen arbejder derfor med tankehåndtering-, kontrol -og strategier, som i terapien trænes i sessionerne samt hjemme.
- På den måde anser metakognitiv teori mennesket som en aktiv medspiller i arbejdet mod at få det bedre, fremfor blot en tilskuer til egen mentale mistrivsel.

  

Terapiformen er uvikling omkring år 2000 og har den bedste nuværende succesrate i forhold til både behandlingstid, skånsomhed og langtidseffekt (Nordahl 2009 m.fl.).

 

Du skaber værdi

Hos os vil du lære at forstå hvorfor samt hvordan du giver din viden videre, så både du og dem omkring dig kan ændre de ting, som ikke fungerer og ikke mindst, hvad man kan gøre for at komme tættere på det, man drømmer om. Du vil opnå viden om, hvordan man skaber mere ro i hovedet, bliver mere psykisk robust samt får kontrol over egen trivsel. Vi kommer derfor hele vejen rundt om de mentale problematikker.

Om RO-lates

RO-lates er fysisk og mental træning RO-lates er en særlig træningsform der kombinerer grounding, pilates, meditation og intention.

Dens unikke kombination er særdeles effektiv, og styrker dig både mentalt, kropsligt og sjæleligt.


Du opnår RO, mental og fysisk balance, viden om RO, træning af din kropsholdning, toning af dine muskler samt stærk core gennem et intensivt RO-lates træningsforløb.


RO-lates er til dig, som har brug for at styrke din mentale og fysiske tilstand og dermed træner hele dig på én og samme tid. Som henholdsvis fysioterapeut & pilates instruktør og kandidat i psykologi & sundhed, tilpasser vi øvelserne til dig ud fra dit behov og formåen. 


RO-lates træning består af fire elementer:

1. GROUNDING

2. PILATES

3. MEDITATION

4. INTENTION GROUNDING


Kombinationen af grounding, pilates, meditation og intentiongør RO-lates træning til en gave for krop og sind.