FRA STIFTERNE AF MIND INSTITUTE

Hør vores historie

Vi er selv gået vejen fra et liv med tankemylder, sundhedsstress og selvhad til at være i trivsel og i mental såvel som fysisk balance gennem metakognitive terapiredskaber.
Vi var udbrændte, mentalt trætte og fysisk udmattede, mens vi prøvede at overpræstere og performe på højeste niveau konstant. Vi havde alle tegn på stress, spiseforstyrrelser og psykisk mistrivsel, mens vi udadtil fik det hele til at se godt ud. Det værste var, at vi virkelig troede, at det var sådan livet var og skulle være – så vi prøvede ikke engang at ændre det eller stillede spørgsmålstegn herved. Men vi forsøgte ubevidst at kontrollere alt og mistede derigennem lidt os selv.

Vores tilgang

Da vi begge møder metakognitiv terapi genvinder vi troen på et rarere og lettere liv uden stress og uro. Så kort sagt er vores egen rejse årsagen til et ønske om at hjælpe andre mennesker til et liv i trivsel og balance. Vi har derfor skabt Mind Institute, hvor vi gennem uddannelser, kurser, workshops og terapi uddanner og hjælper andre i samme situation. Så Mind Institute er til dem, som ønsker faglig og/eller personlig udvikling. Alle vores uddannelser og terapiforløb tager afsæt i det brede evidensbegreb, hvor både forskning, erfaring og den enkeltes oplevelse er gennemgående.

Udover den metakognitive tilgang supplerer vi med kroppens betydning for den mentale trivsel og inddrager derfor bl.a. grounding, pilates og bevidsthedstræning. På den måde arbejder vi helhedsorienteret med at sundhedsfremme – og her snakker vi ikke gulerødder og løbeture, men derimod at have fokus på at fremme alt det, man gerne vil have mere af fremfor at undgå det, man ikke ønsker.

Vi arbejder med social impact og social ansvarlighed – derfor ansætter vi praktikanter og har medarbejdere der – som os – er med på rejsen mod en bedre impact for de mennesker vi uddanner, hjælper og støtter.

Vi er glade for vores samarbejde med Frederiksberg Kommune, hvor vi bidrager ved at beskæftige mennesker i skåne- og flexjob – og de støtter os på vores rejse mod mere mental trivsel i mennesker.

Derudover samarbejder vi også med finduddannelse.dk omkring at tilbyde uddannelser og kurser.

Tak fordi du kigger forbi Mind Institute og Velkommen til.

Malene Louise Aagaard & Charlotte Ander Ernsø

Kvalitetssikring

Vi anser kvalitet som en stor del af det at tage en uddannelse. Derfor arbejder vi løbende på at justere og udvikle vores uddannelser, for at sikre at kvaliteten altid er i top. 

Mind-certificering

Vi certificerer alle vores studerende, gennem en individuel 1:1 eksamen som kræves bestået i henhold til kvalitetssikrede retningslinjer. På alle vores uddannelser er der 100% mødepligt som en forudsætning for at kunne blive certificeret.

Undervisere med tværfaglige baggrund og praksisnær erfaring

Alle undervisere har tværfaglige baggrunde fra sundhedsfaglige- samt socialfaglige områder, både i forhold til teori og praksis. 

Mindre uddannelseshold

Vores uddannelser afholdes i mindre hold. Dette gør vi for at afsætte den rette tid af til den enkelte studerende til vejledning og supervision for på den måde, at sikre det optimale udbytte og læring for den enkelte deltager. 

Kvalificering af uddannelser generelt

Vi ønsker at kvalificere vores egne uddannelser og konstant på udkig efter optimeringsmuligheder.  Vi er i dialog med Undervisningsministeriet og Danmarks akkrediteringsinstitution, og har indgivet et forslag om, at nedsætte en taskforce, der skal kigge på, hvordan man kan kvalificere og udvikle private uddannelsesinsitutioner.

Mød vores team

Malene Louise

Stifter

Har en kandidatgrad i Psykologi & Sundhedsfremme, er uddannet vane -og overspisningscoach samt metakognitiv stresscoach.

Læs mere om Malene Louise >

Malene Louise

Stifter

Har en kandidatgrad i Psykologi & Sundhedsfremme, er uddannet vane -og overspisningscoach samt metakognitiv stresscoach.

Læs mere om Malene Louise >

KOntakt os

Book en uforpligende snak med os

Har du spørgsmål til vores uddannelser? Så kan du booke en uforpligtende snak med os. Udfyld kontakformularen hvis du har spørgsmål eller giv os et kald på nedenstående nummer. 

Telefon

42 42 74 11

E-mail

hello@mindinstitute.dk

Om introduktionen

Vores 2-dages introduktionskursus er til dig, som ønsker at blive klogere på metakognitiv terapi. Du vil gennem disse to dage blive klogere på metakognitiv terapi og metode. Du får kendskab til teorien bag terapien og bliver introduceret til forståelsen for hvad den metakognitive terapi og metode beror på. Du får herudover eksempler på, hvordan man kan arbejde med metakognitiv terapi og metode i praksis. 

Ønsker du at tage vores fulde 1-årige metakognitive uddannelse, så kan du læse mere om den her.

Vil du gerne blive klogere på…

N

Teorien bag metakognitiv terapi

N

Hvordan man arbejder med det metakognitive niveau

N

måden vi forstår psykisk mistrivsel og psykiske lidelser

N

Eksempler på hvordan du kan arbejde metakognitivt

Alt det praktiske

Forplejning

På de fysiske introduktionskurser er der fuld forplejning. Der vil blive serveret let morgenmad fra kl. 09:15, en frokost kl. 12:30-13:00 og eftermiddags snacks fra kl. 14:30. Udover dette, vil der selvfølgelig også være te, kaffe, vand og frugt hele dagen.

Mødepligt og sygdom

Vores introduktionskurser har krav om fuld mødepligt, hvis du ønsker et deltagerbevis. Tilmelding er bindende.

Betaling

Betaling skal forefalde senest 14 dage inden introduktionskursets påbegyndelse.

Team mind

Passion og høj faglighed

Vores team

Charlotte Ander Ernsø

STIFTER

Stifter af Mind Institute og uddannet metakognitiv coach, metakognitiv stresscoach, fysioterapeut, PSYCH-K Facilitator, projektleder, Pilates- og DGI instruktør.

 Læs mere om Charlotte >

Malene Louise Aagaard

STIFTER

Stifter af Mind Institute og har en kandidatgrad i Psykologi & Sundhedsfremme, er uddannet vane -og overspisningscoach samt metakognitiv stresscoach.

Læs mere om Malene Louise >

Rikke Crone

en kvinde som smiler

EKSTERN KONSULENT

Er uddannet Meta Mind Coach og har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. 

Rikke har speciale i i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling og arbejder også med behandlinger af over- og undervægt hos børn, børns energibehov og kostplanlægning samt personlig træning.

Nanna Aarslev Jensen

EKSTERN KONSULENT

Er uddannet Meta Mind Coach samt autoriseret Klinisk diætist.

Nanna har speciale i spiseforstyrrelser og arbejder også med eliteidrætsudøvere som har spiseproblemer / forstyrrelser.

Julie Eggertsen

en kvinde som smiler

MARKETINGKONSULENT

Marketingkonsulent indenfor multimediedesign. 

Varetager opgaver indenfor sociale medier, webdesign og webudvikling. 

Vi prioriterer at skabe et lærerigt og trygt rum

Vi mener at faste undervisere, mindre undervisningshold og fokus på undervisning i praksis danner de perfekte rammer for læring.

Få elever på hold

Så du sikres den optimale støtte og vejledning under hele uddannelsen..

Gennemgående undervisere

Som følger din udvikling fagligt og personligt.

Mind-certificering

Vi certificerer vores studerende, gennem en 1:1 eksamen, som kræves bestået.

Tværfaglige undervisere

Mindst 2 tværfaglige undervisere på hvert modul, som superviserer dig. 

Mød dine undervisere

Til informationsaftenen vil du møde Malene Louise og Charlotte, som er stifterne af Mind Institute samt undervisere. På Mind Institutes uddannelser vil du også møde servicemindede medarbejdere, som bidrager til at skabe en god dag for alle.

I videoen kan du møde dine undervisere, Malene Louise og Charlotte samt blive lidt klogere på Mind Institute.

Du tilmelder dig vores gratis online informationsaften her

Vores gratis informationsaften finder sted d. 15 maj fra kl. 17:00-18:00 på Zoom.