Team mind

Passion og høj faglighed

Læs mere om vores personlige erfaring med metakognitiv terapi samt hvordan vi arbejder med dette gennem med høj passion og faglighed. 

FRA STIFTERNE AF MIND INSTITUTE

Vores historie

Vi er selv gået vejen fra et liv med tankemylder, sundhedsstress og selvhad til at være i trivsel og i mental såvel som fysisk balance gennem metakognitive terapiredskaber.
Vi var udbrændte, mentalt trætte og fysisk udmattede, mens vi prøvede at overpræstere og performe på højeste niveau konstant. Vi havde alle tegn på stress, spiseforstyrrelser og psykisk mistrivsel, mens vi udadtil fik det hele til at se godt ud. Det værste var, at vi virkelig troede, at det var sådan livet var og skulle være – så vi prøvede ikke engang at ændre det eller stillede spørgsmålstegn herved. Men vi forsøgte ubevidst at kontrollere alt og mistede derigennem lidt os selv.

Vores tilgang

Da vi begge møder metakognitiv terapi genvinder vi troen på et rarere og lettere liv uden stress og uro. Så kort sagt er vores egen rejse årsagen til et ønske om at hjælpe andre mennesker til et liv i trivsel og balance. Vi har derfor skabt Mind Institute, hvor vi gennem uddannelser, kurser, workshops og terapi uddanner og hjælper andre i samme situation. Så Mind Institute er til dem, som ønsker faglig og/eller personlig udvikling. Alle vores uddannelser og terapiforløb tager afsæt i det brede evidensbegreb, hvor både forskning, erfaring og den enkeltes oplevelse er gennemgående.

Udover den metakognitive tilgang supplerer vi med kroppens betydning for den mentale trivsel og inddrager derfor bl.a. grounding, pilates og bevidsthedstræning. På den måde arbejder vi helhedsorienteret med at sundhedsfremme – og her snakker vi ikke gulerødder og løbeture, men derimod at have fokus på at fremme alt det, man gerne vil have mere af fremfor at undgå det, man ikke ønsker.

Mød vores team

Malene Louise

Stifter

Har en kandidatgrad i Psykologi & Sundhedsfremme, er uddannet vane -og overspisningscoach samt metakognitiv stresscoach.

Læs mere om Malene Louise >

KOntakt os

Book en uforpligende snak med os

Har du spørgsmål til vores uddannelser? Så kan du booke en uforpligtende snak med os. Udfyld kontakformularen hvis du har spørgsmål eller giv os et kald på nedenstående nummer. 

Telefon

42 42 74 11

E-mail

hello@mindinstitute.dk

close

Må vi holde dig opdateret på nyheder?

Bliv inspireret med faglige opdateringer, nyheder, tilbud og meget mere. Ved tilmelding får du 10% på dit første køb.

Bare rolig, vi spammer dig ikke. Vi sender kun nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

close

Book en uforpligtende snak

Udfyld felterne herunder, og vi giver dig et kald.