TERAPI & TRÆNING

Hos os er det vigtigt, at du ikke behøver at vente på god behandling.

Terapi i Mind Institute


I Mind Institute tilbyder vi individuelle

forløb, gruppeforløb samt MIND CORE træning. Vi arbejder derved både med mental og fysisk sundhed i Mind Institute.


Udover Charlotte, Malene Louise og Stine, kan du finde en række samarbejdspartnere her, der alle er uddannet metakognitive coaches.

portræt af en kvinde

Terapi i Mind Institute


I Mind Institute tilbyder vi individuelle

terapiforløb, hvor du med afsæt i metakognitiv terapi kan få hjælp til problemstillinger som stress, angst, depression, spiseforstyrrelser, udbrændthed, performance samt lav selvtillid og selvværd. 

Du booker herover og kan i mailen skrive, hvem du ønsker at starte i terapi hos.

portræt af en kvinde

Gruppeforløb i Mind Institute


Gruppeforløbet Mad- & Kropsro er til dig, som gerne vil få mere ro på dit forhold til mad, vægt og krop. Vi kommer her til at arbejde med spisemønster, tanker, kropsbevidsthed, kropsstyrke samt at skabe nye rare vaner.  Vi arbejder med afsæt i metakognitiv terapi, adfærdsterapi og pilates, så vi får skabt et helhedsorienteret forløb, hvor din samlede trivsel og sundhed er i fokus.

portræt af en kvinde

MIND CORE træningsforløb


MIND CORE træningsforløbet er til dig, der gerne vil have nogle mentale værktøjer og mere ro på hovedet samtidig med, at du får styrket kroppen og din kropsbevidsthed. Vi arbejder her i et spænd mellem metakognitiv terapi og pilates. Hver session er 1,5 time, hvoraf der er ca. 55 min træning og 35 min metakognitiv terapi og meta-meditation, så vi får styrket både den mentale og fysiske sundhed.