Team Mind

Passion og høj faglighed

Om os

Vi er selv gået vejen fra et liv med tankemylder, sundhedsstress og selvhad til at være i trivsel og i mental såvel som fysisk balance gennem metakognitive terapi redskaber.

Vi var udbrændte, mentalt trætte og fysisk udmattede, mens vi prøvede at overpræstere og performe på højeste niveau konstant. Vi havde alle tegn på stress, spiseforstyrrelser og psykisk mistrivsel, mens vi udadtil fik det hele til at se godt ud. Det værste var, at vi virkelig troede, at det var sådan livet var og skulle være – så vi prøvede ikke engang at ændre det eller stillede spørgsmålstegn herved. Men vi forsøgte ubevidst at kontrollere alt og mistede derigennem lidt os selv.


Da vi begge møder metakognitiv terapi genvinder vi troen på et rarere og lettere liv uden stress og uro. Så kort sagt er vores egen rejse årsagen til et ønske om at hjælpe andre mennesker til et liv i trivsel og balance. Vi har derfor skabt Mind Institute, hvor vi gennem uddannelser, kurser, workshops og terapi uddanner og hjælper andre i samme situation. Så Mind Institute er til dem, som ønsker faglig og/eller personlig udvikling. Alle vores uddannelser og terapiforløb tager afsæt i det brede evidensbegreb, hvor både forskning, erfaring og den enkeltes oplevelse er gennemgående.

Udover den metakognitive tilgang supplerer vi med kroppens betydning for den mentale trivsel og inddrager derfor bl.a. grounding, pilates og bevidsthedstræning. På den måde arbejder vi helhedsorienteret med at sundhedsfremme – og her snakker vi ikke gulerødder og løbeture, men derimod at have fokus på at fremme alt det, man gerne vil have mere af fremfor at undgå det, man ikke ønsker.


Vi arbejder med social impact og social ansvarlighed - derfor ansætter vi praktikanter og har medarbejdere der - som os - er med på rejsen mod en bedre impact for de mennesker vi uddanner, hjælper og støtter. 


Vi er glade for vores samarbejde med Frederiksberg Kommune, hvor vi bidrager ved at beskæftige mennesker i skåne- og flexjob - og de støtter os på vores rejse mod mere mental trivsel i mennesker. 


Tak fordi du kigger forbi Mind Institute og Velkommen til.


Malene Louise Aagaard & Charlotte Ander Ernsø

Teamet

portræt af en kvinde

STIFTER

Stifter af Mind Institute og uddannet metakognitiv terapeut, metakognitiv stresscoach, fysioterapeut, PSYCH-K Facilitator, Pilates instruktør og projektleder (Senior terapeut)

portræt af en kvinde

INTERN KONSULENT

Er uddannet Meta Mind Coach, Mind Core Instructor, kandidat i idræt & sundhed samt klinisk diætist med fokus på madstress, intuitiv spisning og trivsel. Speciale i madstress, selvværd og mental sundhed.

(Junior terapeut)
(I Mind Institute samt online)

portræt af en kvinde

STIFTER

Stifter af Mind Institute og har en kandidatgrad i Psykologi & Sundhedsfremme, er uddannet vane -og overspisningscoach samt metakognitiv stresscoach.

(Senior terapeut)

portræt af kvinde

EKSTERN KONSULENT

Er uddannet Meta Mind Coach samt autoriseret Klinisk diætist.

Nanna har speciale i spiseforstyrrelser og arbejder også med eliteidrætsudøvere som har spiseproblemer / forstyrrelser.