to coaches

GRUNDUDDANNELSE

Meta Mind Coach Uddannelsen

Bliv i stand til at hjælpe andre med at bryde med psykisk mistrivsel og hovedårsagerne hertil.

Kommende hold

Opstart 05.11.22 – UDSOLGT
Næste ledige hold opstart – 11.01.2023

Praksisnær undervisning

Vi tilbyder praksisnær undervisning, som er opdelt mellem teori, praksisøvelser, caseformuleringer og redskaber fra metakognitiv terapi. Hos os er det vigtigt, at du også kan anvende din viden i praksis. 

Erfarne undervisere

Din oplevelse og læring i dit uddannelsesforløb er det vigtigste for os. Vi har tilsammen mange års erfaring og samarbejder kun med eksterne konsulenter, som vi selv har uddannet, så vi ved at niveauet, og kvaliteten er i top.

Metakognitiv terapi

Vi anvender metakognitiv terapi som grundlag i Mind Institute. I metakognitiv terapi kigger vi i mindre grad på indholdet af tankerne, men derimod på, hvordan vi håndterer tankerne og hvilken effekt vores håndtering af dem har.

Om uddannelsen

Uddannelsen Meta Mind Coach er en praksisnær grunduddannelse til dig, som er interesseret i at arbejde med andre mennesker samt ønsker at arbejde ud fra en metakognitiv tilgang. Du vil gennem de 48 timers intensiv undervisning fyldt med konkrete værktøjer og redskaber, blive i stand til at hjælpe andre med at bryde med psykisk mistrivsel og hovedårsagerne hertil. Undervisningen vil være opdelt mellem teori, praksisøvelser, caseformuleringer og redskaber fra metakognitiv terapi, så du ikke blot kan citere teorien, men også anvende den i praksis, både i forhold til dig selv og andre. Ved afslutning af uddannelsen, vil der være en eksamination, som kræves bestået, for at få titlen ‘certificeret Meta Mind Coach’ og et certifikat herpå.
Hvis du gerne vil have en udvidet grunduddannelse med specialiseringer og endnu mere teori og praksis, kan du vælge at tage den fulde pakke og uddannelsen som mind terapeut. Læs mere om den her.

Vil du gerne blive i stand til at…

N

Reducere stress, angst, depression, OCD og spiseforstyrrelser

N

Mindske tendenser til overtænkning og bekymring

N

Lære andre at kontrollere deres tankers indflydelse på følelser og adfærd

N

Lære at opnå mere mental ro

N

Lære at tage større ansvar for egen trivsel og glæde

N

Lære at ændre livsstil og livskvalitet markant

N

Lære at øge den mentale trivsel

N

Lære at styrke din/deres evne til at kontrollere deres fokus

Uddannelsens forløb

Uddannelsen er opdelt i 8 moduler á 6 timer, 32 timers selstudie/gruppearbejde samt 16 timers selvterapi. 
Dette udgør sammenlagt 96 timers uddannelse, forberedelse og selvterapi fordelt over 4 måneder. 

Nedenfor ses et overblik over modulernes indhold og undervisningens forløb.

Mellem modulerne

Når du skal ændre forståelse og adfærd omkring din tænkning og dine tanker, kræver det en model for, hvordan man kan afdække, skabe refleksion og bearbejde det nuværende håndteringsmønster. Vi kan ikke ændre dine eller dine klienters livsvilkår, men vi kan ændre, hvordan vi håndterer dem og deraf, hvordan dine klienters mentale sundhedstilstand er.

På kurset lærer du en masse om forhindringer, begrænsende overbevisninger og nytteværdi, som vi en for en får fjernet gennem teori, terapi og øvelser. Du skal ikke kun bruge redskaberne i kurset, men også mellem hver undervisningsgang i ca. 10-15 minutter dagligt. Efter 2. modul skal du øve caseformuleringen mindst 2 gange om ugen på andre for at kunne gå til eksamen, derved opnår du den fulde effekt og forståelse af værktøjerne og modellen, inden du er færdiguddannet.

Målgruppe

Uddannelsen til Meta Mind Coach henvender sig til sundhedsfagligt- og socialfagligt personale, HR, pædagoger, selvstændige, lærere samt alle med interesse for personlig og faglig udvikling inden for mental og psykisk trivsel.

Uddannelsen giver dig indsigt i den metakognitive metode og gør dig i stand til at afholde coaching, samtaler og udvikling med afsæt i metakognitiv terapi.  Under uddannelsen får du undervisning og supervision i håndgribelige øvelser, viden om mental træning samt en grundig sessions-skabelon.  Efter endt uddannelse vil du blandt andet være i stand til at afvikle forløb, holde workshops samt tilbyde 1:1 coaching. 

Sundhedsfagligt personale

Som ansat i sundhedssektoren møder du meget tit mennesker og pårørende som af den ene eller anden årsag står i en svær situation.  Som Meta Mind Coach, er du i besiddelse af konkrete værktøjer og et håndgribeligt dialogredskab, der støtter, lindrer og fremmer mental trivsel.  Den mentale trivsel bidrager til at skabe optimale vilkår for den heling eller stabilisering, der er brug for. 

Socialfagligt personale

Som ansat indenfor det  socialfaglige område arbejder, støtter og vejleder du ofte mennesker, som har forskellige grader af psykisk og fysisk mistrivsel. Som Meta Mind Coach, vil du have et terapeutisk redskab, der kan skabe forandring, udvikling samt støtte, der gør en stor forskel for de mennesker du samarbejder med. Redskaberne i metakognitiv terapi er lette at overføre til praksis, og kan gøre det lettere at være med det, som kan være svært, samt støtte udvikling og forandring hos borgeren. 

Pædagog / lærer / mentor

Som ansat indenfor formidling og uddannelse, møder du børn, unge og voksne, der til tider har svære vilkår og udfordringer i livet.  Som Meta Mind Coach vil du kunne inspirere og vejlede til mestringsstrategier der er bæredygtige for den enkelte, og som vil skabe gode vilkår for udvikling og læring på den lange bane. 

Coach / terapeut / psykolog / psykoterapeut

Som psykologisk fagperson møder du mennesker, der søger udvikling og behandling grundet mental ubalance i livet. Som Meta Mind coach vil du have effektive metakognitive værktøjer, der er et særdeles stærkt og virkningsfuldt supplement til de øvrige redskaber du allerede anvender. Der er i øjeblikket stor efterspørgsel på metakognitive coaches, og som uddannet Meta Mind coach, vil kunne opfylde opfylde efterspørgslen.

HR og Ledelse

Når du arbejder med HR og/eller ledelse, møder du ofte mennesker, som udvikler stress og oplever en nedsat trivsel på arbejdspladsen.  Som Meta Mind Coach vil du både være i stand til at forebygge stress, fremme trivslen, nedsætte sygefravær samt skabe organisatoriske vilkår, der skaber trivsel og arbejdsglæde på den lange bane. 

Alt det praktiske

Optagelse

Der er ikke nogen kriterier til din baggrund for optagelse.
Undervisningen vil dække over årsager, virkning og behandling i uddannelsen, så du er godt klædt på. 

Forplejning

På de fysiske hold vil der blive serveret let morgenmad fra kl. 09:15, en frokost kl. 12:30-13:00 og eftermiddags snacks fra kl. 14:30.
Udover dette, vil der selvfølgelig også være te, kaffe, vand og frugt hele dagen.

Mødepligt og sygdom

Uddannelserne har krav om mødepligt enten fysisk på de fysiske uddannelser eller online på onlineuddannelserne.
Hvis du ikke har deltaget i fuld omfang på gældende vilkår, kan du ikke blive certificeret, medmindre, du tager erstatningssupervision.
Du kan tilkøbe 3 timers supervision som erstatning pr. modul. En supervisionstime undervejs i uddannelsesforløbet og/eller ved behov for reeksamen koster 1000 kr.

Betaling

Nederst på siden kan du se prisen på det kommende hold. Betalingen kan deles op i 3 rater ved behov og skal forefalde senest 14 dage inden kursets påbegyndelse. Du har muligheden for at arrangere en bruttolønsordning med din arbejdsgiver, så du hver måned afbetaler med din bruttoløn (din løn før skat). På den måde sparer du trækprocenten, da din løn ikke udbetales først.
Tilmelding er bindende.

Eksamen og certificering

Man certificeres i mind modellen ved at udføre en virkelighedsnær coaching session.
Eksamen har en varighed på ca 50-60 minutter. Den øvrige del af dagen har man rollen som observatør og giver feedback.

Undervisere

Til hver af undervisningangene vil enten Charlotte og/eller Malene Louise være tilstede. Derudover møder du vores dygtige og servicemindede medarbejdere, som bidrager til at skabe en god dag for os alle.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er uddannelsen målrettet til?

Alle kan tage uddannelsen  – men generelt er det nogle, der arbejder med mennesker og særligt med at udvikle mennesker. Eksempelvis social -og sundhedsfaglige, ledere, coaches, terapeuter, trænere samt undervisere.

Hvor mange er der på et hold?

Der er maks 14 på et fysisk hold og maks 12 på et online hold. 

Hvor afholdes uddannelsen?

Uddannelsen afholdes enten fysisk, hvor vi holder til på Store Kirkestræde 3, Københabn K, eller online via zoom.

Skal jeg have en sundhedsfaglig baggrund?

Nej – der er indlagt undervisning om årsager, virkning og behandling i uddannelsen, så du er godt klædt på.

Skal man betale det fulde beløb ved tilmelding?

Nej – tilmeldingen er bindende, men du kan vente med betalingen til opstart, og du kan også betale i rater senest 14 dage før opstart.

Skal man udføre hjemmearbejde på uddannelsen?

Ja – man skal afsætte ca. 4 timer om ugen til at lave øvelser, øve modeller og forberede sig.

Kan jeg tage en længerevarende uddannelse hos jer?

Ja – vi har en certificeret 1-årig Mind Terapeut uddannelse bestående af 4 spændende uddannelser, hvor du erhverver kompetencer og teknikker til at arbejde med nutidens udfordringer.

Hvad hvis min arbejdsplads eller andre betaler?

Hvis din arbejdsplads eller andre betaler for uddannelsen så skal du blot skriv CVR og/eller EAN nr i kommentarfeltet i checkout, så sender vi en manuel faktura hertil. 

Inspirerende litteratur fra uddannelsen

Lone Fjordbæk: ” Home practice in Mindfulness-Based Cognitive Therapy and Mindfulness-Based Stress Reduction: A systematic review and meta-analysis of participants’ mindfulness practice and its association with outcomes”. Behaviour Research and Therapy Volume 95, August 2017, Pages 29-41

Adrian Wells (2009): ” Metacognitive therapy for generalized anxiety disorder: An open trial”. Journal of behavior therapy and experimental psychology Volume 37, Issue 3, September 2006, Pages 206-212

 

Kommende uddannelseshold

11

Januar 2023

Start: 11.01.2023

Datoer: 11.01, 25.01, 08.02, 22.02, 08.03, 22.03, 05.04, 18.04/19.04 (Eksamen)

48 timer / 8 dage

Hvor: Store Kirkestræde 3, 1073 København K

Tid: 09.30 – 15.30

Eksamen: 18.04/19.04 2023

Pris:
17.000 dkk uden ratebetaling
18.000 dkk med ratebetaling

close

Må vi holde dig opdateret på nyheder?

Bliv inspireret med faglige opdateringer, nyheder, tilbud og meget mere. Ved tilmelding får du 10% på dit første køb.

Bare rolig, vi spammer dig ikke. Vi sender kun nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

close

Book en uforpligtende snak

Udfyld felterne herunder, og vi giver dig et kald.

2 på lager

11

Januar 2023
1-årig mind terapeut

Datoer:
Meta Mind Coach: 11.01, 25.01, 08.02, 22.02, 08.03, 22.03, 05.04, 18.04/19.04 (Eksamen)
Mind Performance Coach: 3/5, 17/05, 31/5, 14/06, 28/06 (Eksamen)
Mind Behaviour Coach: 6/9, 20/9, 4/10, 25/10, 8/11, 22/11 (Eksamen)
Mind Me Coach:
6/12, 20/12, 3/01, 17/1, 31/1 (Eksamen)

Hvor: Store Kirkestræde 3, 1073 København K
Tid: 09.30 – 15.30
Eksamen: 19.04.23, 22.11.23, 28.06.24, 31.01.24

close

Må vi holde dig opdateret på nyheder?

Bliv inspireret med faglige opdateringer, nyheder, tilbud og meget mere. Ved tilmelding får du 10% på dit første køb.

Bare rolig, vi spammer dig ikke. Vi sender kun nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

close

Book en uforpligtende snak

Udfyld felterne herunder, og vi giver dig et kald.

Udsolgt

14

Marts 2023
1-årig mind terapeut Online

Datoer:
Meta Mind Coach: 14.03, 28.03, 11.04, 25.04, 09.05, 23.05, 06.06 og 20.06 (Eksamen)
Mind Performance Coach: 12.09, 26.09, 10.10, 24.10, 07.11 (Eksamen)
Mind Behaviour Coach: 21.11, 05.12, 19.12, 02.01, 16.01, 30.01 (Eksamen)
Mind Me Coach: 13.02, 27.02, 12.03, 26.03, 12.04
(Eksamen)

Hvor: Online
Tid: 09.30 – 15.30
Eksamen: 20.06.23, 07.11.23, 30.01.24, 12.04.24

close

Må vi holde dig opdateret på nyheder?

Bliv inspireret med faglige opdateringer, nyheder, tilbud og meget mere. Ved tilmelding får du 10% på dit første køb.

Bare rolig, vi spammer dig ikke. Vi sender kun nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

close

Book en uforpligtende snak

Udfyld felterne herunder, og vi giver dig et kald.

7 på lager

14

Marts 2023

Start: 14.03.2023

Datoer: 14.03, 28.03, 11.04, 25.04, 09.05, 23.05, 06.06 og 20.06

48 timer / 8 dage

Hvor: Online

Tid: 09.30 – 15.30

Eksamen: 20.06.23

Pris:
16.000 dkk uden ratebetaling
17.000 dkk med ratebetaling

close

Må vi holde dig opdateret på nyheder?

Bliv inspireret med faglige opdateringer, nyheder, tilbud og meget mere. Ved tilmelding får du 10% på dit første køb.

Bare rolig, vi spammer dig ikke. Vi sender kun nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

close

Book en uforpligtende snak

Udfyld felterne herunder, og vi giver dig et kald.

Udsolgt

07

September 2023

Start: 07.09.2023

Datoer: 07.09, 21.09, 05.10, 26.10, 09.11, 23.11, 07.12 og eksamen d. 21.12

48 timer / 8 dage

Hvor: Store Kirkestræde 3, 1073 København K

Tid: 09.30 – 15.30

Eksamen: 21.12.23

Pris:
18.000 dkk uden ratebetaling
19.000 dkk med ratebetaling

close

Må vi holde dig opdateret på nyheder?

Bliv inspireret med faglige opdateringer, nyheder, tilbud og meget mere. Ved tilmelding får du 10% på dit første køb.

Bare rolig, vi spammer dig ikke. Vi sender kun nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

close

Book en uforpligtende snak

Udfyld felterne herunder, og vi giver dig et kald.

12 på lager

02

November 2023

Start: 02.11.2023

Datoer: 02.11, 16.11, 30.11, 14.12, 04.01, 18.01, 01.02, og eksamen 1502

48 timer / 8 dage

Hvor: Online

Tid: 09.30 – 15.30

Eksamen: 12.02.24

Pris:
16.000 dkk uden ratebetaling
17.000 dkk med ratebetaling

close

Må vi holde dig opdateret på nyheder?

Bliv inspireret med faglige opdateringer, nyheder, tilbud og meget mere. Ved tilmelding får du 10% på dit første køb.

Bare rolig, vi spammer dig ikke. Vi sender kun nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

close

Book en uforpligtende snak

Udfyld felterne herunder, og vi giver dig et kald.

12 på lager

28

februar 2024

Start: 28.02.2024

Datoer: 28/02, 13/03, 27/03, 10/04, 25/04, 08/05, 22/05, 05/06, 19/06 (Eksamen)

54 timer / 9 dage

Hvor: Store Kirkestræde 3, 1073 København K

Tid: 09.30 – 15.30

Eksamen: 19/06/24

Pris:
20.000 dkk uden ratebetaling
21.000 dkk med ratebetaling

close

Må vi holde dig opdateret på nyheder?

Bliv inspireret med faglige opdateringer, nyheder, tilbud og meget mere. Ved tilmelding får du 10% på dit første køb.

Bare rolig, vi spammer dig ikke. Vi sender kun nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

close

Book en uforpligtende snak

Udfyld felterne herunder, og vi giver dig et kald.

3 på lager

12

september 2024

Start: 12.09.24

Datoer: 12/09, 26/09, 10/10, 24/10, 07/11, 21/11, 06/12, 19/12, 09/01 (Eksamen)

54 timer / 9 dage

Hvor: Online

Tid: 09.30 – 15.30

Eksamen: 09/01/25

Pris:
19.000 dkk uden ratebetaling
18.000 dkk med ratebetaling

close

Må vi holde dig opdateret på nyheder?

Bliv inspireret med faglige opdateringer, nyheder, tilbud og meget mere. Ved tilmelding får du 10% på dit første køb.

Bare rolig, vi spammer dig ikke. Vi sender kun nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

close

Book en uforpligtende snak

Udfyld felterne herunder, og vi giver dig et kald.

2 på lager

close

Må vi holde dig opdateret på nyheder?

Bliv inspireret med faglige opdateringer, nyheder, tilbud og meget mere. Ved tilmelding får du 10% på dit første køb.

Bare rolig, vi spammer dig ikke. Vi sender kun nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.

close

Book en uforpligtende snak

Udfyld felterne herunder, og vi giver dig et kald.