Tit kommer folk først, når de har tydelige symptomer på en psykisk lidelse og ikke allerede, når de ’blot’ mærker nedsat livsglæde eller livskvalitet.
Den tid vi lever i lige nu, kaldes populært for frygtkulturen. Det skyldes primært at vi i mange år har levet med frygt som motivation.
Vi arbejder med at skabe et godt samarbejde mellem tanker og krop, hvor de to ikke skal modarbejde hinanden.
Hvordan ville dit liv se ud, hvis du brugte ½ af tænketiden på at løse dit problem fremfor at være med tankerne om problemet. Det er dine overbevisninger om tankerne og håndtering heraf.
Det er vist ikke nogen hemmelighed, at stress, angst og lavt selvværd er hverdagskost for mange danskere. Behovet for mental sundhed og fysisk trivsel har aldrig været større.
Hvilke overbevisninger har du om dine tanker? Og hvor lang tid skal du være med dem, før at du opnår det, du gerne vil? Og kan du altid opnå det, du ønsker ved at være med tankerne?
Hvordan har du det egentlig med nuet og hvordan går det med at være nærværende i det du laver og tilstede med dem du er sammen med?
Rigtig mange af os har en tendens til at prøve at forstå ting der er foregået i fortiden - ...
Måske oplever du selv, at nogle du kender eller måske endda dine egne børn, ikke trives optimalt. Og måske har du endda set det nye program på TV2, som viser en mistrivsel blandt børn og unge, som er meget langt fra rar. Men hvordan gør man – og hvad gør man?